Egyedi nappali bútor

Tegye otthonosabbá és komfortosabbá lakását, egyedi nappali bútorokkal. Több ezer egyedi elem, anyag és kiegészítő közül válogathat, hogy a megálmodott álom szobáját megvalósíthassuk.

Ingyenes kiszállás, ingyenes felmérés és ingyenes az ajánlatkészítés!

Az áraink tartalmazzák a gyártás, kiszállítás és beépítés költségeit!

20 éves szakmai tapasztalattal, számtalan referencia munkával rendelkezünk!

Gyönyörű, egyedi nappali bútoroktól lesz igazán csodás otthonunk!

Köztudott tény, hogy a lakberendezők egyik legnagyobb kihívását a nappalik jelentik, így ha saját otthonunkat mi magunk szeretnénk majd berendezni, akkor készüljünk fel, hogy nem lesz könnyű dolgunk.

Az álmaink nappalijának kialakításában pedig további nehézségeket okozhatnak az előre gyártott bútor elemek, amelyek korlátok közé szorítanak bennünket és minőségük is a legtöbbször hagy némi kivetni valót maga után.

Megoldást jelent viszont, az egyedi nappali bútorok készíttetése, amivel határok nélkül alakíthatjuk kedvünkre, otthonunk központi helyiségét. A nappali kialakítás sokszor presztízs kérdés is egyben, hiszen látogatóink, rokonaink, vendégeink többnyire ebben a szobában tartózkodnak majd.

Ha azt szeretnénk, hogy ők is értékeljék a berendezési tárgyainkat és a stílusos otthonunk kreatív megoldásait, akkor keressünk fel egy hozzáértő csapatot, akik a leghatékonyabb módon, gyors elkészítési idővel képesek előállítani azokat a bútorokat, amikre nekünk szükségünk van.

egyedi nappali bútor

Az egyedi nappali bútor gyártás már nem számít luxus kiadásnak!

A tévhitekkel ellentétben, nem kell borsos árakkal kalkulálnunk akkor sem, ha éppen nem valamilyen bevásárlóközpont polcáról emeljük le az előre gyártott, lapra szerelt nappali bútorainkat.

Bár tény, hogy az egyedi bútorok valamivel magasabb költségen készülnek el, mégis számos előnnyel rendelkeznek a tömeg gyártott termékekkel szemben. Elsősorban az egyediség az, amivel nem vehetik fel a versenyt a barkács- és bútor üzletek filléres termékei, amelyek sokszor árban is elrugaszkodottak az egyedi bútorokhoz képest.

A kész termékeket ráadásul sokszor szállítani és összeszerelni is a vásárlóknak kell, amely plusz költségeket, időráfordítást és bosszúságokat okozhat. Az is előfordulhat, hogy hiányos csomagolást vagy sérült terméket kapunk, aminek visszaszállítása, megreklamálása majd az új termékre való csere ügyintézése is időbe és felesleges bosszúságokba telik.

Ezzel szemben az egyedi bútorok nem okoznak soha csalódást, hiszen stílusban, anyagban, méretben és színben is éppen olyanok lesznek, mint amilyet az ügyfél igényel. Ráadásul ma már megfizethető áron készíttethetőek el ezek a teljesen személyre szabott bútor darabok, amelyek akár egy életen át díszévé és hasznos tagjaivá válnak majd otthonunknak.

A nappali bútorok fontossága a Feng Shui szerint

Mindenki tudja, hogy legyen szó családi házról, társasházi lakásról vagy panel épületről, a nappali a családi élet és a vendég fogadás középpontja. Nem csoda tehát, hogy az 5000 éves múltra visszatekintő kínai harmónia tudományág, a Feng Shui szellemisége is sokat foglalkozik ennek a térnek a kialakításával és berendezéseivel.

Fontos, hogy ha nem használjuk ezt a helyiséget, akkor „energiahiányos” otthont alakítunk ki magunk köré, így érdemes élettel megtölteni azt. Ehhez azonban megfelelő harmóniára és meghittségre van ott szükség. Ezt pedig mi mással lehetne könnyedebben elérni, mint az egyéni nappali bútorokkal.

A Feng Shui szerinte azonban nem ideális ha egyből a nappaliba érkezünk, érdemes ezért előszobát kialakítanunk a bejárati ajtó és a nappali közé. Általában a nappali a legnagyobb tere egy épületnek, így annak tökéletesen berendezettnek és világosnak kell lennie. A nagy ablakok mellett, kényelmes ülőgarnitúrákkal tehetjük stílusosabbá ezt a helyiséget.

A nappalinkban azonban számos elem összharmóniája teszi majd kellemessé és komfortossá az enteriőrt. A kanapén és foteleken kívül ugyanis több komód, polc és TV fal is a modern otthon részét képezi már. Sokan azonban fiókos szekrényeket, könyves polcokat és dohányzó asztalt is szívesen helyeznek ebbe a helyiségbe.

Az apróbb díszítő és kiegészítő termékek pedig még egyedibbé varázsolhatják a környezetet mind a családtagok, mind pedig az ott fogadott vendégeink számára.

egyedi nappali bútor

Vegyük körül magunkat olyan bútorokkal, amelyeket igazán a magunkénak érzünk!

Legyen szó lakás felújításról vagy építkezésről, egy újra kezdés és költözködés minden ember életében sorsfordító fejezet.

Ha túlléptünk az albérletből albérletre vándorlás végtelennek tűnő szakaszán és megfogadtuk, hogy az „eldobható” sorozat-bútorok helyett, végre egy strapabíró és minőségi megoldást helyezünk előtérbe, akkor érdemes felkeresni azt a szakértő csapatot, akik a legjobb ár-érték arányon, sok éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, kiváló alapanyagokkal, rövid határidővel képesek megvalósítani az elképzeléseinket.

Az egyedi bútor készíttetése akár egy örök életre való elköteleződést is jelenthet. Ezek a termékek ugyanis nem találhatóak meg minden egyes áruház polcain és akciós katalógusaiban sem leértékelt termékként. A silány minőség helyett, itt hosszú élettartam garanciával, teljesen személyre szabott, egyedi nappali bútorokat kapunk.

Érdemes tehát árajánlatot kérni egy olyan hozzáértő csapattól is, mint a Karsai Attila Asztalos Műhelye. Meglepődne, hogy milyen jó feltételekkel és jó minőségben készítjük el Ön számára az ideális nappali bútorjait!

Tegyen próbára bennünket! Kérjen árajánlatot egyedi nappali bútorra most!

Karsai Attila Asztalos Műhelye már közel 20 éves szakmai tapasztalattal és megszámlálhatatlan referencia munkával a háta mögött vállalja egyedi nappali bútorok gyártását, szállítását és beszerelését Budapesten és Pest megyében.

A korrekt árajánlat érdekében, díjmentes felmérést tartunk, majd ingyenesen részletes ajánlatot készítünk, mely már tartalmazza a gyártáson felül a házhoz szállítás és a beszerelés költségeit is. Kínálatunkban több ezer különböző elem közül válogathat és széles anyagválasztékkal is a megrendelőink rendelkezésére állunk.

Modern asztalos műhelyünk örömmel várja egyedi elképzeléseit, hogy közös munkával valósíthassuk meg álmai nappalijának bútorait! Kedvező árak, gyors határidők, ingyenes szolgáltatások! Várjuk megkeresését!

egyedi nappali bútor

Rólunk mondták

„Ha egyedi bútorokra van szükséged, akkor jó helyen jársz. Minőségi munkát kaptunk. Nem tűnnek el, nem horror áron dolgoznak! ”

“Imádok főzni, de kis lakásban nagyon nehéz mindent elpakolni a konyhában, ami kellhet. Most viszont végre van elég helyem! Imádom az új konyhabútorom!”

“Végre egy csapat, akik nem azzal foglalkoznak, hogy mit nem lehet megoldani, hanem azzal, hogy mi fog működni!”

„Már régóta terveztem, hogy gardróbot alakítok ki a lakásban, de nagyon nehezen találtam meg őket, ráadásul nem aranyárban dolgoznak. Köszönöm, csodás lett a szekrény! : )”

„Az új gardróbba befér az egész család összes ruhája, ami nagyjából a csodával egyenlő. Nagyon hálás vagyok a munkájukért!”

„Elég szerencsétlen a nappalink alaprajza, ezért a boltban kapható bútorokat nehéz elhelyezni, most viszont végre minden helyet kihasználhatunk az új szekrények segítségével.”

egyedi hálószoba bútor
egyedi konyhabútor
komód
éjjeliszekrény

Írjon nekünk!

Kérje Ön is ingyenes felmérésünket és díjmentes árajánlatunkat! Várjuk megkeresését!

Hívjon minket!

+36302127820

Karsai Attila Asztalos

Egyedi bútor, konyhabútor tervezése és kivitelezése – Karsai Attila Asztalos

Email

attilakarsai79@gmail.com