Egyedi konyhabútor

Bárki számára elérhető közelségbe kerültek az egyedi konyhabútorok! Már nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, ha stílusos, méretre szabott és egyedi igényeinek megfelelő konyhabútort szeretne.

Ingyenes kiszállás, ingyenes felmérés és ingyenes az ajánlatkészítés!

Az áraink tartalmazzák a gyártás, kiszállítás és beépítés költségeit!

20 éves szakmai tapasztalattal, számtalan referencia munkával rendelkezünk!

Egyedi konyhabútor készítés, nagy szakértelemmel, elérhető áron!

A konyhabútor készítés gondolata egész életünk során csupán néhány alkalommal pattan ki a fejünkből. Legalábbis ideális esetben. A legtöbben ugyanis lakásfelújításkor, építkezéskor vagy új otthon vásárlásakor készíttetnek egyedi konyhabútort.

Legyen szó panel lakásról, könnyűszerkezetes hát építésről vagy éppen egy használt, tégla falazatú családi házról, a konyhát újjá tudja varázsolni a méretre gyártott, igények szerint elkészített konyhabútor.

Noha egy új otthonban számos helyiség vár felújításra és beépítésre, a konyha talán még a nappalinál is magasabb prioritást élvez az építkezések és a felújítások során.

Még egy gyerekszoba, egy szülői hálószoba vagy egy folyosó általában berendezhető a nagy bútorüzletekben vásárolt, előre gyártott és lapra szerelt polcaival, szekrényeivel és bútoraival, addig a konyha ennél sokkal nagyobb pontosságot és specifikusságot igényel.

Ilyenkor jön jól egy olyan megbízható társ, aki az étkező és főző helyiség stílusához igazodva, sok éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, kiváló referenciákkal bizonyítottan, képes egy olyan egyedi konyhabútort készíteni és beépíteni, amely maximálisan illeszkedik az otthonunk stílusához és saját igényeinkhez.

egyedi konyhabútor

Gyönyörű konyhák a minimál stílustól a luxus kivitelig!

Mindenki gyönyörű és harmonikus otthonra vágyik és sokan, új otthonukat a feng shui alapelvei alapján alakítják ki. Biztosan álmodozunk mi is, egy hangulatos és modern nappaliról és egy kényelmes, pihentető hálószobáról, valamint egy praktikus és ízléses konyháról és étkezőről.

A belső terek berendezésével pontosan ezért ma már külön iparág foglalkozik és gombamód szaporodtak el a lakberendezési termékeket gyártó szaküzletek is.

Bár valóban gyönyörű otthont varázsolhatunk a katalógusból rendelt, lapra szerelt bútorokból is, az igazán egyedi bútorokat érdemes személyre szabottan, külön céggel elkészíttetni.

Legyen szó a divatos vagy modern stílusról, esetleg minimál vagy éppen giccses kialakításról, egy egyedi konyhabútor gyártó cég biztosan a legideálisabb bútorral képes örökre szebbé tenni a konyhánkat.

Egy statisztikai kimutatás szerint, a háziasszonyok többsége több időt tölt el a konyhában, mint a nappaliban!

Talán a külföldön végzett tanulmány a magyarországi lakosságra is igaz, hiszen a konyhában készítjük el a napindító kávénkat, ott csomagolunk tízórait a gyerekeknek, itt főzünk ebédet és persze a reggelit és a vacsorát is rendszerint itt állítjuk össze. Ráadásul a sok mosogatnivaló is itt tornyosul a lakókra és egyes esetben még a mosógép is a konyhában kap helyet.

Éppen ezért fontos, hogy a konyhában mindig minőségi, strapabíró és praktikus bútorok helyezkedjenek el. A boltban vásárolt, előre gyártott standard elemek helyett válasszunk egyedi konyhabútort, ami a saját stílusunkat képviseli majd és pont úgy van kialakítva, ahogyan az majd a legjobban segíti a munkánkat a konyhai teendőink közepette.

egyedi konyhabútor

Egyedi konyhabútor = végtelen számú lehetőség!

Senki nem szereti a korlátoltságot, ezért már a ház vásárlás vagy beköltözés előtt is érdemes átgondolni, hogy milyen bútorokkal akarjuk majd körbe venni magunkat az új otthonunkban.

Legyen szó akár csak egy lakásfelújításról vagy ház vásárlásról, a bútorok segítségével élhető környezetet teremthetünk meg magunknak. Ezek a döntések sokszor egy életre szólnak, így ne sajnáljuk rá az időt és az energiát, hogy a legjobb berendezési tárgyakkal vegyük körbe magunkat!

Nem csak a nappali, a fürdőszoba, a gyerekszoba és a közlekedő helyiségek berendezése meghatározó, hanem a konyhai enteriőr is. Ahhoz, hogy az étkezőasztal, a székek, a mosogató rész, a gőzelszívó, a sütő és főző egységek, a mosogatógép és esetleg a mosógép is helyet kapjon ebben a helyiségben, komoly tervezésre és megvalósításra van szükség.

Ezt pedig csak a legritkább esetben tudjuk kivitelezni előre gyártott elemekkel. Szerencsére azonban már bárki számára elérhető közelségbe kerültek az egyedi konyhabútor gyártási megoldások, így személyre szabott, saját stílushoz és igényhez igazított bútorokat álmodhatunk meg a konyhánkba is.

Az egyedi konyhabútorok nyújtotta szabadság azonban nem csak az egyes konyhai berendezések elhelyezkedését és beépítését könnyíti meg. Ha egyedi konyhabútort készíttetünk, mi magunk határozhatjuk meg az elemek számát, típusát, méretét és stílusát is.

Olyan apró részletességgel dolgozhatjuk ki az igényeinket, mint az alapanyag kiválasztása, a fogantyúk fajtája és a nyitási irány. Az egyes tároló részek beosztásától kezdve, a munkafelületek kialakításáig bármiben rugalmasan beleszólhatunk, így 100%-osan olyan konyhabútorunk lesz, amilyet az álom otthonunk megérdemel.

Bízzuk hozzáértő cégre egyedi konyhabútorunk gyártását!

Ha túl léptünk a sorozat gyártott elemes konyhabútorok béklyóin, akkor ideje egy megbízható céget keresni az egyedi bútorok elkészítéséhez. Az elsődleges szempont soha ne az ár legyen, hanem a minőség.

Azonban a túlárazott piaci szereplőket is érdemes elkerülni és bennünket megbízni, hogy egy ár-érték arányban harmonikus, minőségben pedig utolérhetetlen terméket gyárthassunk az álomkonyha számára.

Nagy szakértelemmel, sok éven át gyűjtött referencia munkával, precíz és gyors munkavégzéssel és ingyenes szolgáltatásokkal várjuk kedves megrendelőin megkeresését. A piacon versenyképes áraink tartalmazzák a gyártás, a kiszállítás és a beépítés költségeit is, így velünk biztosan nem kockáztat!

Ráadásul, ingyenes felméréssel, díjmentes ajánlatkészítéssel és költségmentes kiszállással kedveskedünk minden megrendelőnknek.

Ha egyedi konyhabútort készíttetne, keressen fel bennünket bizalommal, hogy már a bútorgyártás gondolatától partnerei lehessünk álmainak és profikhoz méltó módon alkothassuk meg Ön számára elképzeléseit!

egyedi konyhabútor

Rólunk mondták

„Ha egyedi bútorokra van szükséged, akkor jó helyen jársz. Minőségi munkát kaptunk. Nem tűnnek el, nem horror áron dolgoznak! ”

“Imádok főzni, de kis lakásban nagyon nehéz mindent elpakolni a konyhában, ami kellhet. Most viszont végre van elég helyem! Imádom az új konyhabútorom!”

“Végre egy csapat, akik nem azzal foglalkoznak, hogy mit nem lehet megoldani, hanem azzal, hogy mi fog működni!”

„Már régóta terveztem, hogy gardróbot alakítok ki a lakásban, de nagyon nehezen találtam meg őket, ráadásul nem aranyárban dolgoznak. Köszönöm, csodás lett a szekrény! : )”

„Az új gardróbba befér az egész család összes ruhája, ami nagyjából a csodával egyenlő. Nagyon hálás vagyok a munkájukért!”

„Elég szerencsétlen a nappalink alaprajza, ezért a boltban kapható bútorokat nehéz elhelyezni, most viszont végre minden helyet kihasználhatunk az új szekrények segítségével.”

egyedi hálószoba bútor
egyedi konyhabútor
komód
éjjeliszekrény

Írjon nekünk!

Kérje Ön is ingyenes felmérésünket és díjmentes árajánlatunkat! Várjuk megkeresését!

Hívjon minket!

+36302127820

Karsai Attila Asztalos

Egyedi bútor, konyhabútor tervezése és kivitelezése – Karsai Attila Asztalos

Email

attilakarsai79@gmail.com