Egyedi hálószoba bútor

Legyen energikus Ön is minden nap! A tökéletes pihenés élményét az általunk gyártott, egyedi, személyre igényekre szabott hálószoba bútorok garantálják. Tegyen próbára bennünket Ön is!

Ingyenes kiszállás, ingyenes felmérés és ingyenes az ajánlatkészítés!

Az áraink tartalmazzák a gyártás, kiszállítás és beépítés költségeit!

20 éves szakmai tapasztalattal, számtalan referencia munkával rendelkezünk!

Egyedi hálószoba bútorok ölelik át a nyugalom oázisát!

A boldog élet titka a hosszan tartó, minőségi pihenés. Ehhez pedig elengedhetetlen egy kényelmes hálószoba, ahol kedvenc hálószoba bútoraink vesznek körül bennünket.

Az életben mindenhol helyt kell állnunk, éppen ezért, egész nap toppon kell lennünk. Ha megfelelő mennyiségű időt szánunk alvásra, akkor sokkal energikusabbá válhatunk és hétköznapi teendőinket is kiváló teljesítménnyel tudjuk elvégezni.

A hatékony munkavégzés alapja is a fáradtság mentes koncentráció. Ráadásul ha nem aludtuk ki magunkat, akkor ingerlékenyebbé és feszültebbekké is válunk. Ezek kisebb-nagyobb konfliktusokhoz vezetnek mind a munkahelyünkön, mind pedig a családunk körében.

Az apróbb vakációk és a hosszabb nyaralások sem képesek ugyanis kárpótolni a minőségi, rendszeres alvást. Ehhez azonban megfelelő térre van szükségünk. Ebből is látszik, mennyire fontos, hogy otthonunkban olyan térben pihenhessünk, amely minden szegletéből a nyugalom és a meghittség érzése árad.

egyedi hálószoba bútor

Nem mindegy, hogy milyen tárgyak vesznek bennünket körül!

A hálószoba minden egyes otthonban központi szerepet játszik, hiszen a napunk közel egy harmadát ebben a helyiségben töltjük – igaz, ilyenkor az idő nagy részében alszunk. A kényelmes tér kialakítása azonban rendkívül fontos és nem csak az ágyra korlátozódik.

Egy hálószobában is vannak olyan bútor elemek, amelyek a mindennapjainkat könnyítik meg. Általában ugyanis itt kapnak helyet azok a tároló szekrények, komódok, akasztók és fiókok, amelyekben a ruháinkat tároljuk. Ezeket pedig napi szinten többször is használjuk, nem csak a felkelés utáni pillanatokban.

A hálószoba bútorok éppen ezért kell, hogy minőségiek, strapabíróak és stílusosak legyenek, még ha nem is fogadunk túl gyakran idegeneket ebben a szobában. A különböző nagy áruházak ma már sorozat gyártott termékekkel és elemekkel próbálják meg tele zsúfoltatni a vásárlóikkal a hálószobát, hogy minél nagyobb profitot realizáljanak.

Az állandó akciózások és leárazások pedig a legtöbb család számára elég csábítóak ahhoz, hogy lapra szerelt, olcsó és sokszor silány minőségű termékkel rendezzék be ezt a teret.

Megéri hálószobánkat egyedi hálószoba bútorokkal berendezni!

A hipermarketek akcióáradatai között nehéz kiigazodni és igazán jó döntés hozni. A dobozokban érkező termékeket pedig legtöbbször a vásárlónak kell órákon át szerelgetni és összeilleszteni.

Sajnos azonban nem ritkák az olyan esetek, amikor valamilyen alkatrész hiányzik a csomagolásból vagy egy-egy rész megsérül a szállítás közben. Az összeállított bútor darab pedig néha még csak nem is hasonlít arra, amit a katalógusban láttunk.

Olyan is előfordult már, hogy csak összeállított állapotban derült ki, hogy az előre gyártott bútor mégsem fér oda a kiszemelt helyre vagy nem illeszkedik stílusában otthonunkhoz. Ezen számos kellemetlen helyzeteket azonban megspórolhatjuk magunknak, ha egyedi hálószobabútor gyártásban gondolkodunk.

Az egyedi berendezési tárgyak biztosan megfelelően illeszkednek majd az otthonunkhoz! A minőségi alapanyagok pedig garantálják, hogy akár egy életre szólóan kötelezzük el magunkat a megvásárolt berendezési tárgyak mellett.

egyedi hálószoba bútor

Nem csak az elit réteg engedheti meg magának az egyedi bútorok luxusát!

Sokan gondolják úgy, hogy csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak az egyedi bútorgyártás luxusát. Pedig ez nem így van! Ma már bárki számára elérhető ár közelségbe kerültek az egyedi bútordarabok is.

Hosszútávon pedig még anyagilag is jobban járunk a tartósabb, masszívabb és strapabíróbb bútorokkal, hiszen akár egy életen át elkísérnek majd bennünket. Ellentétben a készen vásárolt, csomagolt termékekkel, nem kell pár évente újra és újra bútorokba fektetnünk, hogy időt és pénzt nem kímélve frissítsük a leharcolt bútorainkat.

Akár csak más, saját otthonunkra szánt, egyedi termékek, úgy a hálószoba bútorok is közelebb fognak állni a szívünkhöz, ha mi magunk döntjük el, hogy hogyan nézzenek ki.

A korlátok nélkül kialakítható egységek ugyanis nem csak alapanyagukban, színükben és méreteikben választhatóak, hanem mintázatukban, formájukban és funkcionalitásukban is. Ma már szinte mindent meg lehet valósítani, amit csak a megrendelők igényelnek!

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Legyen szó panel lakásról, társas házról vagy éppen egy tégla építésű családi épületről, cégünk vállalja, hogy megrendelői otthonának minden helyiségébe egyedi bútorokat varázsol, maximálisan kielégítve ügyfelei igényeit.

A közel 20 éves múlttal rendelkező vállalkozásunk az egész fővárosban és Pest megyében várja az érdeklődők megkeresését, hogy közösen valósíthassuk meg álmai otthonát, teljesen személyre szabott, egyedei bútorokkal.

Karsai Attila Asztalos Műhelye kedvező árakkal, gyors vállalási határidőkkel, rugalmas és barátságos hozzáállással, valamint ingyenes szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket.

A helyszíni felmérésre és a részletes árajánlat adásra pedig semmilyen plusz költséget nem számolunk fel. Ráadásul a díjkalkulációnk az egyedi bútorgyártáson felül a kiszállítást, a kiszállást és a beszerelés költségeit is tartalmazzák.

Tegyen próbára bennünket és meglátja, velünk jól jár! Egyedi hálószoba bútor gyártás, sok éves szakmai tapasztalattal, Budapesten és Pest megyében, a lehető legjobb feltételekkel! Várjuk megkeresését!

egyedi hálószoba bútor

Rólunk mondták

„Ha egyedi bútorokra van szükséged, akkor jó helyen jársz. Minőségi munkát kaptunk. Nem tűnnek el, nem horror áron dolgoznak! ”

“Imádok főzni, de kis lakásban nagyon nehéz mindent elpakolni a konyhában, ami kellhet. Most viszont végre van elég helyem! Imádom az új konyhabútorom!”

“Végre egy csapat, akik nem azzal foglalkoznak, hogy mit nem lehet megoldani, hanem azzal, hogy mi fog működni!”

„Már régóta terveztem, hogy gardróbot alakítok ki a lakásban, de nagyon nehezen találtam meg őket, ráadásul nem aranyárban dolgoznak. Köszönöm, csodás lett a szekrény! : )”

„Az új gardróbba befér az egész család összes ruhája, ami nagyjából a csodával egyenlő. Nagyon hálás vagyok a munkájukért!”

„Elég szerencsétlen a nappalink alaprajza, ezért a boltban kapható bútorokat nehéz elhelyezni, most viszont végre minden helyet kihasználhatunk az új szekrények segítségével.”

egyedi hálószoba bútor
egyedi konyhabútor
komód
éjjeliszekrény

Írjon nekünk!

Kérje Ön is ingyenes felmérésünket és díjmentes árajánlatunkat! Várjuk megkeresését!

Hívjon minket!

+36302127820

Karsai Attila Asztalos

Egyedi bútor, konyhabútor tervezése és kivitelezése – Karsai Attila Asztalos

Email

attilakarsai79@gmail.com