Egyedi gardróbszekrény

Mindenki megérdemel egy olyan tároló helyet, ahol rendszerezve tarthatja ruháit, cipőit és ruházati kiegészítőit. Mi ebben segítünk vásárlóinknak. Készíttesse el velünk egyedi gardróbját és használja akár egy egész életen át!

Ingyenes kiszállás, ingyenes felmérés és ingyenes az ajánlatkészítés!

Az áraink tartalmazzák a gyártás, kiszállítás és beépítés költségeit!

20 éves szakmai tapasztalattal, számtalan referencia munkával rendelkezünk!

Egyedi gardróbszekrény készítés: Magasabb szintre emeljük a beépített szekrény fogalmát!

Talán nincs is annál rosszabb, ha egy kis lakásban nem tudjuk hol tárolni a holmijainkat. A szanaszét hagyott ruhák, az el nem pakolt játékok és a szoba sarkokba behajított különböző használati tárgyak látványa egyaránt zavaró a lakók és a vendégek számára is.

A kis terű épületek állandó nyomást gyakorolnak az ott élőkre, miközben az egyre bővülő bútor kavalkádot és hétköznapi használati eszközöket kerülgetik a lakásban. A stressz pedig senkinek nem tesz jót, hiszen számos egészségügyi hátrányunk is származhat belőle. Ki gondolná, hogy egy ilyen apróság, mint a megfelelő tárolás, ilyen sokoldalúan hathat ki az életünkre?

A válasz természetesen a megfelelő tárolásban keresendő. Azonban a szűkös folyosók és a kis négyzetméterű szobák korlátok közé szorítanak bennünket. A boltokban kapható tároló dobozok, díszes polcok és robusztus szekrények csak további helyet foglalnak el, még ha kissé mutatóssá is varázsolják a helyszínt.

Megoldásként, a különféle tárolási problémánkra az egyedi készítésű gardrób szekrények állnak rendelkezésünkre, igen széles választékban. A számtalan előnnyel rendelkező beépített szekrényekkel nem csak helyet takaríthatunk meg, de stílusosabbá és letisztultabbá is varázsolhatjuk otthonunkat. Ezzel pedig meghittséget és nyugalmat biztosíthatunk a lakás minden lakója számára.

egyedi gardróbszekrény

A gardrób szekrények története

A szekrények az emberiség történelmében már számtalan módon jelentek meg, még ha kezdetekben nem is hasonlítottak sem kinézetben, sem alapanyagukban a mai modern bútor darabokéhoz. Sőt, kezdetekben nem is ruha tárolásra használták őket.

Még az ókorban jelentek meg az első olyan ládikák, amelyekbe az akkor élő, többnyire nemesebb családból származók az ékszereiket és más értékes tárgyaikat tartották. A különleges holmik tárolására szolgáló tárgy aztán egyre nagyobb méreteket öltve már egyre nagyobb jelentőséget kapott, így különböző ruhadarabok és más, használati tárgyak tárolására is alkalmassá vált.

Az első polccal és ajtóval rendelkező változatokat a rómaiak tudhatják a magukénak. Ám kezdetben nem voltak díszes motívumokkal ellátott változatok, csupán a használathoz okvetlenül szükséges minimál dizájn volt rájuk a jellemző. Alakjuk, alapanyaguk és színük csak később kezdett fontosabb szempont lenni a vásárlók számára.

A középkorban azonban már nem csak bútorként hanem fülkeként kezdték el használni az óriási tároló egységeket, amelyeket sokszor az épület részévé tettek különböző rögzítési technikákkal. Sok esetben még palotahomlokzatot is kapott az így beépített tároló.

Egyesek erre az időre teszik a gardróbszekrények kialakulását, hiszen mondhatni ezek a beépített szekrények voltak a mai modern, elhúzható ajtós gardróbszekrények ősei.

Mik is pontosan a gardrób szekrények és mi a legfőbb funkciójuk?

A gardrób szekrények tulajdonképpen olyan beépített bútorok, amelyek különböző dolgok – általában ruhanemű – tárolására valók. A gardrób szekrények ősei már a középkori leletekben is megtalálhatóak, ám igazi népszerűségét a két világháború között érte el.

Ekkor már nem csak a felsőbb réteg kiváltsága volt a különleges tároló bútor mindennapi használata. Az 1900-as évek közepe felé már szinte minden bérház lakásában és egyre több villában is fellelhető volt, a fürdőszobák elé épített gardrób szoba.

A gardrób szobák külön helyiséget biztosítottak a ruhaneműknek, cipőknek, kabátokat, kalapoknak és más ruházati kiegészítőknek, hogy kulturáltan, elkülönült helyre szeparálják őket. Általában ezekben a helyiségekben is öltöztek át a ház lakói.

Akkoriban az öltözködés sokkal összetettebb és sokrétűbb volt mint manapság. Az előkelőségek pedig még nagyobb hangsúlyt fektettek rá. Olyan kiegészítőket is megtalálhattunk ezekben a gardrób szobákban mint a kalapok, a sétapálcák, az inggombok, a gallérok, kesztyűk, mellényzseb kesztyűk és a kitűzők vagy brossok.

Mára már azonban leegyszerűsödött a hétköznapi életben használt ruha repertoárunk. Noha mindenkinek vannak ünneplős szettjei és hétköznapi, illetve sportos öltözetei, ezek sokszor egészíthetik ki egymást vagy bátran megférnek egymás mellett a gardróbban. Ebben a beépített szekrényben stílusosan elrejtve tárolhatjuk holmijainkat és otthonunkban optimalizálhatjuk a helykihasználást.

egyedi gardróbszekrény

Válasszunk egyedi beépített gardróbot a bolti szekrények helyett!

A mai felgyorsult, rohanó világunkban hajlamosak vagyunk a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldásokat választani a praktikus és hasznos változatok helyett. Éppen ezért, a legtöbben a hipermarketekben vagy barkácsáruházakban kapható silány minőségű, lapra szerelt bútorokkal is beérik.

Bár ezeknek is megvan a maguk szépsége, ám számtalan kockázatot rejtenek magukban. A filléres termékek alapanyaga, szerkezete és ezáltal élettartama is hagy kivetni valót maga után. A pár év alatt lestrapált állapotba kerülő bútorokat pedig érdemes minél előbb megjavíttatni vagy lecserélni, amely plusz kiadásokkal jár.

Ma már nem szokatlan, hogy valaki egy nagyobb bútoráruházba betérve, nagy csomagban maga szállítja haza az apró lapokra és csavarokra szétszedett szekrényét. Sajnos azonban néha előfordul, hogy ezek a csomagok hiányosak vagy sérültek, így plusz köröket futhatunk a csere vagy a pótlás miatt.

Az időt és pénzt felőrlő végeláthatatlan intézkedés után pedig még a vásárlóra hárul a bútor összeszerelése is. Az pedig már csak a szerencsén múlik, hogy a kívánt helyre valóban befér-e a vásárolt termék és, hogy stílusában tényleg illeszkedik-e más, előre vásárolt bútorunkhoz.

Éppen ezért, ha a praktikusság mellett a dizájn is fontos számunkra, akkor érdemes gardrób szekrényben gondolkodni. A beépített szekrényeknek ugyanis számos előnyük van a boltban vásárolt, félkész bútorokhoz képest. A legfontosabb, hogy stílusosan rejtőzik el a falak között, így nem hárít elénk akadályt és foglal helyet a szobákban.

Különböző anyagokból készülhet, számtalan megoldást ötvözve, így minden stílushoz tökéletesen illeszkedik. Az elhúzható tolóajtók segítségével pedig használatkor sem foglal felesleges teret el a lakásban, így akár kisebb panel lakásokba és családi házakba is ideális.

Stílusos, modern gardróbszekrények teszik szebbé otthonunkat!

Ma már számtalan stílus létezik, amit szánt szándékkal vagy akaratlanul alkalmazhatunk az otthonunkban mint amatőr lakberendezők. A gardrób szekrények kialakításával azonban nem lőhetünk mellé, ha a tárolásra keresünk praktikus megoldást. A beépített szekrények ugyanis számtalan színben érhetőek el és tolóajtó betétként is széles skála várja a vásárlókat.

Ma már szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható! Választhatunk laminált bútorlapot, díszítő tükröt, tapétát vagy akár nádat is az elkészítés során. A szín és anyag kombináció mellett pedig a polcok elrendezésével, a nyitás módjával és a méretekkel is játszadozhatunk kedvünkre, hogy megalkothassuk a tökéletes beépített szekrényt.

Legyen szó családi házról, társasházi lakásról vagy akár egy panel épület szobájáról, a gardrób szekrények garantáltan szebbé és praktikusabbá teszik az otthonunkat. A beépíthető szekrények szinte minden helyiségben kialakíthatóak, így az előszobában, a folyosón, a gyerekszobában, a nappaliban és természetesen a hálószobában is.

Ráadásul minden fal és tető szerkezethez illeszthető, így akár tetőtérbe is kialakítható. Még a polcok anyaga, mennyisége és eloszlása a belsőt és a felhasználhatóságot határozza meg, addig a tolóajtó a szekrényünk kinézetét, amelyet stílusosan a szobánkhoz illeszthetünk.

Válasszunk laminált bútorlapot, üveget, tükröt, festett üveget (lacobel), rattant vagy kombináljuk ezeket kedvünkre miközben a keret anyagát és profil-kialakítását is meghatározhatjuk, hogy a lehető legtökéletesebb beépített szekrényt kaphassuk.

egyedi gardróbszekrény

Egyedi gardrób szekrény készítés Budapesten és Pest megyében, kedvező áron!

Ha egyedi gardróbszekrényre vágyik, akkor csak is megbízható, nagy szakértelemmel rendelkező szakemberhez forduljon, aki megfelelő szakmai tapasztalattal, minőségi alapanyagokkal és kellő gyorsasággal tudja felmérni a helyszínt, pontos és részletes árajánlatot adni, illetve kivitelezni is a terveket.

Ilyen professzionális munkát kínál a Karsai Attila Asztalos csapata is, közel 20 éves szakmai múlttal, a fővárosban és egész Pest megyében. Több, mint 1000 különböző bútorelemmel, széles anyag kínálattal és kiegészítő kavalkáddal várjuk megrendelőink igényeit, hogy álmai bútordarabjait, gardrób szekrényeit elkészíthessük.

Cégünk díjmentes felmérést végez a helyszínen, amely után egy rendkívül kedvező árajánlatot készít ingyenesen az érdeklődők számára. Árajánlatunk már tartalmazza az anyag, illetve elkészítés költségein túl, a kiszállás, a házhoz szállítás és a beépítés költségeit is.

Az ingyenes szolgáltatásaink mellett versenyképes árral, gyors határidővel és nagy szekértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Keressen fel bátran bennünket, hogy olyan egyedi gardrób szekrényt készíthessünk Önnek, amilyet megálmodott a tökéletes otthonában.

Bízza ránk Ön is beépített szekrényének megvalósítását!

Rólunk mondták

„Ha egyedi bútorokra van szükséged, akkor jó helyen jársz. Minőségi munkát kaptunk. Nem tűnnek el, nem horror áron dolgoznak! ”

“Imádok főzni, de kis lakásban nagyon nehéz mindent elpakolni a konyhában, ami kellhet. Most viszont végre van elég helyem! Imádom az új konyhabútorom!”

“Végre egy csapat, akik nem azzal foglalkoznak, hogy mit nem lehet megoldani, hanem azzal, hogy mi fog működni!”

„Már régóta terveztem, hogy gardróbot alakítok ki a lakásban, de nagyon nehezen találtam meg őket, ráadásul nem aranyárban dolgoznak. Köszönöm, csodás lett a szekrény! : )”

„Az új gardróbba befér az egész család összes ruhája, ami nagyjából a csodával egyenlő. Nagyon hálás vagyok a munkájukért!”

„Elég szerencsétlen a nappalink alaprajza, ezért a boltban kapható bútorokat nehéz elhelyezni, most viszont végre minden helyet kihasználhatunk az új szekrények segítségével.”

egyedi hálószoba bútor
egyedi konyhabútor
komód
éjjeliszekrény

Írjon nekünk!

Kérje Ön is ingyenes felmérésünket és díjmentes árajánlatunkat! Várjuk megkeresését!

Hívjon minket!

+36302127820

Karsai Attila Asztalos

Egyedi bútor, konyhabútor tervezése és kivitelezése – Karsai Attila Asztalos

Email

attilakarsai79@gmail.com