Egyedi előszoba bútor

Sugározzon otthonunk egyedi stílust vendégeink számára is, már a lakásunkba való belépést követő első pillanattól kezdve. Rendeljen Tőlünk egyedi előszoba bútorokat és nyűgözze le látogatóit, rokonait és családtagjait!

Ingyenes kiszállás, ingyenes felmérés és ingyenes az ajánlatkészítés!

Az áraink tartalmazzák a gyártás, kiszállítás és beépítés költségeit!

20 éves szakmai tapasztalattal, számtalan referencia munkával rendelkezünk!

Tegye szebbé otthonát, egyedi előszoba bútorral!

Nincs is jobb érzés, mint amikor egy felújított vagy frissen épített ingatlanba belépünk és megcsap bennünket a friss festék és az új bútorok illata. Nem csak lakás vagy ház tulajdonosként, hanem vendégként is komfortosabban érezzük magunkat egy olyan épületben, amiből az újdonság érzése árad.

Ez az első benyomás pedig már az előszobában magával ragadhat, ha kellő képen odafigyelünk annak berendezéseire, bútoraira és ízlésvilágára. Manapság már az ingatlan belsők kialakításával külön szakma foglalkozik, de bárkiből lehet amatőr lakberendező és szoba tervező a saját otthonában.

Több nyomtatott magazin és online webportál ad tanácsokat az érdeklődőknek, hogyan tehetnék még otthonosabbá lakásukat vagy házukat. Nem csak a falak színével és a padló típusával játszhatunk, hanem a kulcsrakész otthon bútoraival is. Egy épületben számos szoba található és mindegyik kiegészíti a másikat.

Éppen ezért érdemes azonos stílusban berendezni azokat az előszobától kezdve, a közlekedőn át, a nappali mellett, a gyerek- és hálószobákig, miközben a konyha, a fürdő és a mosdó is tökéletesen illeszkedik az enteriőrbe.

egyedi előszoba bútor

Így válik az épületszerkezetből egy élhető és barátságos otthon

Legyen szó akár egy családi házról, akár egy társasházi lakásról vagy netán egy panel lakásról, a falak szerkezete és az építőanyagok típusa csak másodlagos lesz a lakók számára beköltözéskor.

Noha az ingatlant tervezők gondos odafigyeléssel tervezik meg a tervrajzokat és a különböző rétegrendeket, a kivitelezők pedig milliméter pontossággal valósítják meg azt, egy laikus lakás tulajdonosnak csak a ház külseje és belső tere számít. Egy szerkezetkész állapotba csak a legritkább esetbe szeretünk bele, azonban egy befestett, berendezett és bútorozott ingatlan azonban már képes megdobogtatni a szíveket.

Legyen szó egy egyedi előszoba bútorról a folyosónkon, egy modern TV falról a nappaliban, egy stílusos konyhabútorról a konyhában, egy kényelmes francia ágyról a hálószobában vagy egy mesefigurákkal díszített szőnyegről a gyerekszobában, mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy egy épületet az otthonunknak tekinthessünk és szívből megszeressünk.

Bár sokan beérik a hipermarketekben és bútorüzletekben lapra szerelt állapotban megvásárolható berendezési tárgyakkal, mégis, akik valódi egyediségre vágynak, azok saját bútorokat gyártatnak.

Az egyedi bútorok előnyei, a „hipermarketes” termékekkel szemben

Gondoljunk csak bele, milyen gyönyörű lehet egy olyan aprócska helyiség is, mint az előszoba, ha megfelelő, egyedi bútorokkal rendezzük azt be. Amint belép valaki a bejárati ajtón, egyből szembe találkozik ezekkel a frissen készített előszoba bútorokkal, amelyeket szakavatott kezek varázsoltak a kedvünkre.

A stílusos, otthonunk színvilágához igazodó, egyedi előszobabútorok között megtalálhatóak a tükrös előszoba panelek, a cipősszekrények, a fali polcok, az akasztók és ruhásszekrények és persze a különböző ülőpadok is. Az egyedi előszoba bútor gyártás legnagyobb előnye a hagyományos, boltban vásárolt, tömeg gyártott termékekkel szemben, pont a különlegességük és exkluzivitásuk.

A tömeg gyártott termékeknél magasabb a hibaarány, silányabb a minőség és sokszor a vásárlónak még az összeszerelésükkel is bajlódniuk kell. Ráadásul a fix méretek miatt előfordul, hogy a kiszemelt helyre nem fér be vagy nem illeszkedik megfelelően a készen megvásárolt bútordarab.

Ellentétben a boltban kapható bútorokkal, az általunk gyártott bútorok tökéletesen igazodnak az előszobák stílusához és igényeihez. A megfelelő anyagból készült bútorok, egyedi méretekkel és elemekkel készülnek, amelyekkel rendhagyó módon nem futunk össze más lakásában. Ezek a különleges előszoba bútorok páratlan, személyre szabott lehetőséget kínálnak a megrendelőknek, hogy álmaikat megvalósíthassák.

Fontos azonban, hogy csak is szakértőt bízzunk meg ezen előszoba bútorok gyártásával, mert az amatőr munka hamar tönkremegy és elhasználódik, így nemhogy dísze nem lesz az otthonunknak, hanem egyenesen az elcsúfítójává válik.

egyedi előszoba bútor

Legyen az Ön előszobája is vendégváró, családbarát és otthoncentrikus!

Cégünk, közel 20 éves szakmai tapasztalattal vállalja, hogy az Ön otthonát is szebbé varázsolja, egyedi saját készítésű bútorai által. Budapesten és Pest megye egész területén állunk megrendelőink szolgálatára, akiknek kedvező árat, magas szakértelmet és ingyenes szolgáltatásokat is kínálunk.

A Karsai Attila Asztalos teljesen ingyenesen felméri a helyszínt és díjmentes árkalkulációval kedveskedik leendő ügyfeleinek. Ráadásul a kiszállítást és a beszerelés költségeit is bele kalkuláljuk az árajánlatunkba. Kényelmesen előre kalkulálható elkészítési és telepítési idővel, valamint a piaci viszonylatokhoz képest, kimagaslóan kedvező árakkal várjuk megkeresését!

Rólunk mondták

„Ha egyedi bútorokra van szükséged, akkor jó helyen jársz. Minőségi munkát kaptunk. Nem tűnnek el, nem horror áron dolgoznak! ”

“Imádok főzni, de kis lakásban nagyon nehéz mindent elpakolni a konyhában, ami kellhet. Most viszont végre van elég helyem! Imádom az új konyhabútorom!”

“Végre egy csapat, akik nem azzal foglalkoznak, hogy mit nem lehet megoldani, hanem azzal, hogy mi fog működni!”

„Már régóta terveztem, hogy gardróbot alakítok ki a lakásban, de nagyon nehezen találtam meg őket, ráadásul nem aranyárban dolgoznak. Köszönöm, csodás lett a szekrény! : )”

„Az új gardróbba befér az egész család összes ruhája, ami nagyjából a csodával egyenlő. Nagyon hálás vagyok a munkájukért!”

„Elég szerencsétlen a nappalink alaprajza, ezért a boltban kapható bútorokat nehéz elhelyezni, most viszont végre minden helyet kihasználhatunk az új szekrények segítségével.”

egyedi hálószoba bútor
egyedi konyhabútor
komód
éjjeliszekrény

Írjon nekünk!

Kérje Ön is ingyenes felmérésünket és díjmentes árajánlatunkat! Várjuk megkeresését!

Hívjon minket!

+36302127820

Karsai Attila Asztalos

Egyedi bútor, konyhabútor tervezése és kivitelezése – Karsai Attila Asztalos

Email

attilakarsai79@gmail.com