Asztalos Budapesten

Egyedi bútorkészítés nagy szakértelemmel. Kedvező áron, gyors határidővel vállaljuk asztalos munkák elvégzését Budapesten és Pest megyében. Kérje Ön is ingyenes felmérésünket és díjmentes árajánlatunkat!

Ingyenes kiszállás, ingyenes felmérés és ingyenes az ajánlatkészítés!

Az áraink tartalmazzák a gyártás, kiszállítás és beépítés költségeit!

20 éves szakmai tapasztalattal, számtalan referencia munkával rendelkezünk!

Egyedi bútorkészítés nagy szakértelemmel Budapesten és Pest megyében!

A bútorok már ősidők óta teszik szebbé az emberek lakóhelyeit, otthonait. Már időszámításunk előtt 15.000-ből is maradtak fenn olyan leletek, amelyek azt bizonyítják, hogy az akkor élő emberek is fabrikáltak maguknak különböző, mindennapi életük során, rendszeresen használt eszközöket, tárgyakat.

Bár az emberiség őskorából valódi leletek nem maradtak fenn, a tartósabb anyagba vésett szimbólumok erről árulkodnak. A famegmunkálás és asztalos szakma tehát mondhatni egykorú a kőbalta felfedezésével. Bár tény, hogy ekkor még igen messze voltunk a később népszerűvé váló berendezési tárgyaktól és bútoroktól.

Ezek, a több darabból álló szerkezetek ugyanis egészen az időszámításunk kezdetéig elérhetetlenek voltak, amikor is megjelentek a tökéletesített fűrészek és lehetővé tették a deszkák előállítását az emberiség számára.

Mint oly sok minden más, a bútorkészítés is Egyiptom művészetéhez tartozott időszámításunk kezdete előtt néhány ezer évvel. Bár ekkor már elkülönítetten készültek az alapvető, könnyebben elkészíthető fa eszközök és a speciális, kézműves bútorok, amelyeket csak szakavatott kezek voltak képesek előállítani.

Az időszámítás előtti néhány száz évben már a görögök is dolgos, iparos vállalkozókkal készíttették el a különböző fatermékeket, köztük a bútorokat és más épületasztalos termékeket, hordókat és fából készült járműveket is.

Görögországban már olyan speciális technikákat alkalmaztak i. e. 600 és 100 között, mint a keretbetét alkalmazása, a gőzöléssel történő fahajlítás, a funérozás és a különböző fakötések. A legnépszerűbb fafajták ekkortájt a jávor, a puszpáng, a cédrus, az olaj, az ében, a dió és a pálma voltak.

Az időszámítás legelején a rómaiak is óriási fejlődésen mentek át, miközben meghódították Itáliát, Karthágót és Görögországot. Tőlük vették át a meghódítottak művészetét és technológiai tudásukat is.

Az asztalosmunkákat ekkor még Rómában főként rabszolgákkal végeztették és az ekkor gyártott bútorok már tökéletes összhangban voltak a márvány padlóval, a mozaik mennyezettel, a pompázó falakkal és a korra jellemző dekoratív festményekkel. Érdekes módon, a római asztalosok már majdnem minden eszközzel rendelkeztek, amit ma egy modern asztalosműhely is használ.

Sajnos a több mint ezer évig tartó háború és népvándorlás miatt azonban hosszú időre háttérbe szorult a bútoripar és az asztalos mesterség fejlődése.

egyedi gardróbszekrény
egyedi hálószoba bútor

Hódítanak Budapesten és Pest megyében is az egyedi készítésű bútorok

Még hajdanán csak az uralkodók, a grófok, a nemesek és az elit réteg engedhette meg magának, hogy gyönyörű bútorokkal vegye körül magát az otthonában, ma már szinte bárki számára elérhető áron beszerezhetőek ezek a termékek. A széles árukínálatban azonban nehéz megtalálni az ideális változatot.

A tömeg gyártott termékek világát éljük és milliós tételekben fogyasztjuk a gyáróriások munkagépeiből, futószalagról legördülő termékeket.

Nincsen ez másként sajnos a bútorokkal sem. Ma már egyre nehezebb egyedi terméket birtokolni, saját stílusunkra formált tárgyakkal körül venni magunkat.

A kényelmes modern korunk hátulütője, hogy kartondobozba csomagolt, polcról leemelt, lapra szerelt bútorokkal is beérik a legtöbben, a minimális árelőny hamis biztonság érzetébe ringatva magukat.

Ezek a termékek azonban sokszor silány minőségűek és az is előfordul, hogy sérülten vagy hiányosan csomagoltak.

Ráadásul a lapra szerelt, sorozat gyártott bútorokat saját költségen kell otthonunkba szállítanunk és összeszereltetnünk vagy összeszerelnünk is.

Csak a legritkább esetben tudjuk teljesen személyre szabottan, lakásunk stílusának megfelelően berendezni otthonunkat ilyen termékekkel, ezért a szakma elismert lakberendezői mind az egyedi bútorgyártást és az bútorasztalosokat ajánlják.

Szerencsére ma már nem lehetetlen Budapesten olyan megbízható asztalost találni, aki rövid határidővel, nagy szakmai tapasztalattal és kellő rugalmassággal képes teljesen egyedi bútorokat gyártani megrendelői számára.

Ilyen professzionális asztalos műhely Karsai Attila Asztalos műhelye is, amely közel 20 éves tapasztalattal várja megrendelőit egész Pest megye területéről.

Ingyenes szolgáltatásokkal, kedvező árakkal és gyors munkavégzéssel kedveskedünk megbízóinknak!

Egyre többen keresnek bútorasztalost Budapesten

Azok, akik egyediségüket szeretnék otthonukba is becsempészni, biztosan nézelődtek már lakberendező vagy asztalos műhely után a fővárosban. A megfelelő szakemberek segítsége nélkül ugyanis igen nehéz dolgunk lesz tökéletes otthont varázsolnunk az épületszerkezetből.

Legyen szó akár lakásfelújításról, akár építkezésről, a padlón, a tetőn és a házfalakon túl, a belső terek berendezése, az enteriőr is rendkívül fontos. Töltsük hát meg élettel budapesti otthonunkat egyedi bútorokkal, amelyet csak is egy hozzáértő Pest megyében működő bútorasztalos tud megvalósítani.

Egy profi asztalos segíthet ha egyedi nappali bútorra vágyunk, ha exkluzív hálószobai bútorokat szeretnénk de az egyedi előszoba bútorok sem jelentenek számára gondot. Gondolkodás nélkül keressünk fel budapesti bútorasztalost akkor is, ha a konyhánkat renováljuk vagy rendezzük be.

Az egyedi konyhabútorok ugyanis specialitásai ezeknek a műhelyeknek. Szobáink helykihasználásában pedig az általuk gyártott gardrób szekrények segítenek, ízlésesen, stílusosan. Nem csoda tehát, hogy a legfrissebb statisztikai adatok arra mutatnak rá, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az egyedi bútorgyártásra és az asztalosok munkájára egész Pest megyében.

egyedi előszoba bútor

Hogy egy házból otthon lehessen nem elég szeretettel megtölteni, bútorokra is szükség van!

Közel húsz éves szakmában eltöltött tapasztalattal, számtalan referencia munkával a hátunk mögött, kedvező áron, gyors határidővel vállaljuk asztalos munkák elvégzését az egész fővárosban és Pest megyében egyaránt.

Legyen szó nappaliba szánt TV falról, előszobába elhelyezkedő egyedi szekrényről, a folyosón megtalálható stílusos komódról, egy praktikus hálószobai gardrób szekrényről vagy a konyhai bútorokról, cégünk örömmel valósítja meg elképzeléseit.

Minden esetben személyesen is felvesszük a megrendelőinkkel a kapcsolatot, felmérjük igényeiket és díjmentesen feltérképezzük a beépítendő helyszínt is. Ezután egy ingyenes de részletes árajánlatot készítünk, amely az anyagköltségeket, az elkészítési díjat, a kiszállást, a házhoz szállítást és a beszerelést is tartalmazza.

Így rejtett költségek nélkül, gyakorlatilag kockázatmentesen dönthet, hogy szeretné-e a Karsai Attila Asztalos szakembereire bízni álmai bútorainak megvalósítását. Kedvező árakkal, gyors kivitelezéssel, segítőkész hozzáállással, ingyenes szaktanácsadással és minőségi munkával várjuk megkeresését Budapesten és Pest megyében.

Válasszon bennünket, ha profi asztalosra van szüksége a fővárosban!

Rólunk mondták

„Ha egyedi bútorokra van szükséged, akkor jó helyen jársz. Minőségi munkát kaptunk. Nem tűnnek el, nem horror áron dolgoznak! ”

“Imádok főzni, de kis lakásban nagyon nehéz mindent elpakolni a konyhában, ami kellhet. Most viszont végre van elég helyem! Imádom az új konyhabútorom!”

“Végre egy csapat, akik nem azzal foglalkoznak, hogy mit nem lehet megoldani, hanem azzal, hogy mi fog működni!”

„Már régóta terveztem, hogy gardróbot alakítok ki a lakásban, de nagyon nehezen találtam meg őket, ráadásul nem aranyárban dolgoznak. Köszönöm, csodás lett a szekrény! : )”

„Az új gardróbba befér az egész család összes ruhája, ami nagyjából a csodával egyenlő. Nagyon hálás vagyok a munkájukért!”

„Elég szerencsétlen a nappalink alaprajza, ezért a boltban kapható bútorokat nehéz elhelyezni, most viszont végre minden helyet kihasználhatunk az új szekrények segítségével.”

egyedi hálószoba bútor
egyedi konyhabútor
komód
éjjeliszekrény

Írjon nekünk!

Kérje Ön is ingyenes felmérésünket és díjmentes árajánlatunkat! Várjuk megkeresését!

Hívjon minket!

+36302127820

Karsai Attila Asztalos

Egyedi bútor, konyhabútor tervezése és kivitelezése – Karsai Attila Asztalos

Email

attilakarsai79@gmail.com